Фігура

Дієтичний шашлик: 3 смачні рецепти

Дієтичний шашлик не тільки смачний, але і корисний, як для фігури, так і здоров’я, адже готується він з пісного м’яса з великою кількістю овочів і зелені.Дієтичний шашлик: 3 смачних рецепта1. Дієтичний шашлик із курячого філе.

Вам знадобляться: куряча грудка (1,5 кг), різна зелень, часник, натуральний йогурт (400-500 мл), лимонний сік (2 ст.

ложки), чорний мелений перець. Приготування: змішуємо йогурт з часником, зеленню, лимонним соком, чорним меленим перцем. Додаємо курячу грудку і трохи солі.

Все добре перемішуємо і ставимо в холодильник на 1,5-2 години. Готовий шашлик подаємо з запеченими овочами і натуральними соусами (помідорно-часниковий, сирний та ін).

1. Дієтичний шашлик із курячого філе. Вам знадобляться: куряча грудка (1,5 кг.

), різна зелень, часник, натуральний йогурт (400-500 мл), лимонний сік (2 ст. ложки), чорний мелений перець.

Приготування: змішуємо йогурт з часником, зеленню, лимонним соком, чорним меленим перцем. Додаємо курячу грудку і трохи солі. Все добре перемішуємо і ставимо в холодильник на 1,5-2 години.

Готовий шашлик подаємо з запеченими овочами і натуральними соусами (помідорно-часниковий, сирний та ін).2.

Шашлик з телятини. Вам знадобляться: телятина (1,5-2 кг), соєвий соус, кінза, спеції (за смаком). Приготування: нарізаємо м’ясо, заливаємо соєвим соусом, додаємо спеції і кінзу.

Ставимо в холодильник на 1,5-2 години. Готовий шашлик подаємо з цілими печеними печерицями.2.

Шашлик з телятини. Вам знадобляться: телятина (1,5-2 кг), соєвий соус, кінза, спеції (за смаком). Приготування: нарізаємо м’ясо, заливаємо соєвим соусом, додаємо спеції і кінзу.

Ставимо в холодильник на 1,5-2 години. Готовий шашлик подаємо з цілими печеними печерицями.3.

Шашлик з риби. Вам знадобляться: горбуша (2 кг), натуральний гранатовий сік (500 мл), суміш італійських трав, багато свіжої зелені, оливкова олія (1 ст. ложка).

Приготування: рибу нарізаємо і заливаємо гранатовим соком. Додаємо суміш трав і оливкове масло. Кладемо в холодильник на 1-2 години.

Готовий шашлик прикрашаємо різною зеленню.3. Шашлик з риби.

Вам знадобляться: горбуша (2 кг), натуральний гранатовий сік (500 мл), суміш італійських трав, багато свіжої зелені, оливкова олія (1 ст. ложка). Приготування: рибу нарізаємо і заливаємо гранатовим соком.

Додаємо суміш трав і оливкове масло. Кладемо в холодильник на 1-2 години. Готовий шашлик прикрашаємо різною зеленню.

Варіанти маринаду для дієтичного шашлику• Томатний сік з часником, оливковою олією і зеленню.• Кефір з базиліком, чорним меленим перцем і часником.• Натуральний йогурт з гірчицею, зеленню та спеціями.

• Лимонний сік з оливковою олією, чебрецем і часником.• Яблучний сік з мускатним горіхом, коріандром і чорним перцем.• Соєвий соус з медом, гірчицею, лимонним соком і спеціями.

• Натуральний йогурт, свіжа зелень, червоний перець, оливкова олія.Корисні поради• Вибирайте для дієтичного шашлику пісне м’ясо (курка, індичка, телятина та інших).
• Для маринаду не використовуйте майонез, сметану та інші продукти з високим відсотком жирності.• Не вживайте шашлик з висококалорійними соусами.Схожі статті:- Користь і шкода курячої грудки – Спеції для схуднення: рецепти – Дієтичні страви з м’яса: рецепти – Можна їсти сало, сидячи на дієті – Дієтичні страви влітку

Related posts

Leave a Comment